Om Os

Alumeco Entrance in Odense, Denmark

ca. 40.000 m2 bestående af: kontorer, højreoler, lagre og produktionsbygninger.

Om Metalcenter Group

Metalcenter Group blev grundlagt i 2009 – og allerede i 2018 er vi en af de største rødmetals-grossister i Nordeuropa. Metalcenter Group er fuldt integreret i Alumeco – med fælles lagre og lokale logistikcentre i Skandinavien og Øst-Central Europa. Vi har fælles funktioner som administration, IT, bogholderi, kvalitet, produktion, logistik og marketing. Metalcenter Group er baseret i Skandinavien – med 3 metallagre i Danmark, Sverige og Finland – derudover har vi lagerfaciliteter i Tyskland. Via vores partnere i Alumeco Group har vi endda lagermuligheder i Kina og USA.

Vores vision er:”TO BE NUMBER 1 – By creating competitiveness for our partners”. Hermed forpligter vi os til konstant at øge indsatsen på kvalitetsområdet ved eksempelvis at investere i højreoler, nye save, IT-intelligente løsninger samt uddannelse af vores medarbejdere. Alle vores bestræbelser er med til at sikre, at vores kunder og leverandører altid oplever et godt samarbejde med Metalcenter Group.

 

Oversigt over vores datterselskaber

 

Metalcenter in figures:

   
 Grundlagt: 2009
 Antal medarbejdere, Odense: 50
 Antal medarbejdere, Gruppen: 800
 Hovedkontor:   Odense, Danmark
 Certificering: ISO 9001
 CVR Nr.: 3206 5325

Alumeco Group gennem årene... I billeder

  • Alumeco 1983 - 1990
  • Alumeco 1990 - 1997
  • Alumeco og Metalcenter now

Metalcenter Group: Firmapræsentation

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.